Review Fotoboek van Saal-Digital

Een week of twee geleden heb ik een fotoboek gemaakt bij Saal-Digital, met foto’s die ik gemaakt heb tijdens mij urbex trip in Belgie.
Dit is het eerste fotoboek dat ik ooit samen heb gesteld, maar met de software die Saal-Digital heeft om je fotoboek te ontwerpen ging dit ontzettend makkelijk!

De software is erg makkelijk te gebruiken, je importeert foto’s die je erin wilt hebben en sleept ze naar de juiste positie op de pagina. Je ziet ook direct in je overzicht of je de foto al gebruikt heb of niet in je fotoboek.
Je kan het helemaal zelf instellen, je zit niet vast aan een standaard layout maar je kan wel standaard layouts gebruiken, ook kan je nog leuke clip arts toevoegen voor het opvrolijken van je fotoboek.

In dit geval heb ik een fotoboek gemaakt van mijn urbex foto’s die ik in belgie gemaakt heb.

De bezorgtijd was een beetje onduidelijk volgens mij maar hij was binnen een week binnen via DHL. Het fotoboek moest vanuit Duitsland komen, waar deze gemaakt is.

Toen ik mijn fotoboek bestelde was ik erg bang dat de foto’s ter te donker uit zouden komen, dit was gelukkig niet het geval. Alle foto’s in het boek waren gedrukt op glanzend papier.

Het boek zelf is van goede kwaliteit en ook het papier waarop de foto’s geprint waren. ┬áHet enige minpuntje is dat er op het fotoboek een kleine barcode staat op de laatste pagina en op de achterkant van het boek, dit kan je wel tegen 5 euro laten verwijderen maar gelukkig is het niet al te storend.

Na het ontwerpen en ontvangen van mijn fotoboek zou ik Saal-Digital aanraden voor het laten maken van een fotoboek.

Van Saal-Digital heb ik een waardebon gekregen om het fotoboek uit te testen en hier een review over te schrijven.

Post Author: Jasper Krap